Løsninger

Få maksimalt udbytte af dine ressourcer

Vi digitaliserer og automatisere processer for produktionsvirksomheder med Microsoft Power Platform. Det giver realtidsdata, øget produktivitet og en bedre bundlinje.

Overblik over løsninger

Digitalisér jeres processer

Vi er i stand til at optimere jeres produktionsprocesser med udgangspunkt i vores erfaring og uddannelse i produktionsvirksomheder. Vi har stor erfaring med de metoder, værktøjer og teknologier, som anvendes til digitalisering og automation i alle former for industrielle virksomheder.

SOP-løsning

Standard Operation Procedures bliver i mange virksomheder stadig lavet i word-templates. Vi har udviklet en løsning i Microsofts Power Platform, der kan spare jer tid og gøre jeres SOP’er bedre med billeder, video, tekst og data-analyse i Power BI.

FAT-løsning

Factory Acceptance Test bliver stadig ofte lavet på papir og i word-templates. Vi har udviklet en løsning i Microsofts Power Platform, der kan spare jer tid og sikre bedre kvalitet i rapporterne og arbejdet med dem.

Skræddersyede løsninger

Vores brug af Microsofts Power Platform gør det muligt for os at lave skræddersyede løsninger både indenfor en rimelig tidshorisont og til en rimelig pris.

Sådan kan processen se ud

Alle processer er forskellige og tager udgangspunkt i jeres virksomhed og jeres behov.

001
001

Indledende dialog

Den indledende dialog handler om at vi forstår jeres problemstilling og vi kommer frem til om vi er de rette til at hjælpe jer og hvordan vi kan hjælpe jer. Her vil PowerUP's tilgang være meget spørgende, da vi gerne vil forstå jeres unikke situation.

3
002
002

Møde hos jer om udfordringen

Produktionsvirksomheder har typisk en reel fysisk dimension i deres udfordringer og vi kommer med en LEAN-baggrund, der gør at vi gerne vil se udfordringerne i virkeligheden for at forstå problematikken.

3
003
003

Tilbud på en løsning

Hvis vi vurderer vi kan hjælpe jer med jeres problemstilling giver vi et tilbud på at løse det.

3
004
004

Implementering

Implementeringen tilpasses jeres virksomhed, men tager udgangspunkt i vores erfaringer med forandringsledelse og principperne bag.

N

Vores værktøjskasse

Værktøjer og integrationer

Vi benytter Microsofts Power Platform til at udvikle vores løsninger. Det gør blandt andet at løsningerne kan tilpasses jeres unikke behov og passer ind i jeres eksisterende Microsoft-miljø.

Power BI

Business analytics

Power Apps

Application developments

Power Automate

Process automation

“Vi er eksperter i at digitalisere og automatisere processer for produktionsvirksomheder og tilpasse løsningen til din udfordring.”

Nicolai Wulff

Ejer og Tidligere LEAN-Manager