Skræddersyede løsninger

Vi kan hjælpe jer med en skræddersyet løsning til jeres problemstilling

Hvis I har en proces, som I gerne vil have digitaliseret eller automatiseret, så hjælper vi jer gerne med en løsning i Microsoft Power Platform. Vi er unikt klædt på til at forstå jeres proces, fordi vi selv har været helt inde i maskinrummet i både store og små produktionsvirksomheder.

Kontakt os

Hvordan hjælper vi med skræddersyede løsninger?

Vi har teoretisk viden og praktisk erfaring fra en række forskellige produktionsvirksomheder. Det gør os i stand til at forstå jeres processer og se mulighederne for hurtigt og effektivt digitalisering.

Udover vores erfaring og uddannelse i produktionssystemer har vi specialiseret os i Microsofts Power Platform, netop for at kunne hjælpe produktionsvirksomheder med løsninger til alle de processer, der ikke er dækket af typiske IT-løsninger såsom ERP-  og CRM-systemer.

Valget af Microsofts Power Platform gør, at vi nemt kan tilpasse løsninger til jeres grænseflader i forhold til ERP-system og andre større IT-systemer, som allerede fungerer i jeres virksomhed.

Vores kernekompetencer inden for skræddersyede løsninger

  • Uddannet med speciale i produktionssystemer
  • Erfaring fra store og små produktionsvirksomheder
  • Eksperter i Microsofts Power Platform

Derfor skal jeres processer digitaliseres

Ofte bruger medarbejdere meget tid på simpel papirhåndtering og inkompatible IT-systemer. Her giver det ofte mening at bruge low code løsninger som Power Automate og Power Apps til at binde de store IT-systemer sammen, så medarbejderne kan koncentrere sig om de opgaver, der kræver vurderinger og erfaringer i stedet for simple indtastninger og papirhåndtering.

Ved at digitalisere jeres processer bliver det data, der før blev nedfældet på papir, også tilgængeligt digitalt. Det gør det nemt at føre statistik over effektiviteten af jeres processer, og skaber grundlaget for at generere rapporter, der kan udpege muligheder for optimering.

Med andre ord er en robust løsning i Power Platoformen et must for en moderne produktionsvirksomhed, der ønsker effektive processer på tværs af hele organisationen.

Fordele ved en skræddersyet løsning

  • Tilpasset jeres behov
  • Mere effektiv drift
  • Bedre information og dermed bedre beslutninger