Om PowerUP

Eksperter i digitalisering af processer

Vi digitaliserer og automatiserer processer for produktionsvirksomheder med Microsoft Power Platform. Det gør vi, fordi vi synes det er vigtigt vi bliver bedre til at udnytte de resourcer vi har tilrådighed. Til gavn for samfundet, klimaet og din virksomhed.

“PowerUP er stiftet for at hjælpe produktionsvirksomheder med at få mere ud af deres input og for at give dem et bedre beslutningsgrundlag”

Nicolai Wulff

Ejer og Cand. Tech. Produktion

seks gode grunde

Hvorfor os?

Vi er i stand til at optimere jeres processer på baggrund af vores viden indenfor produktionssystemer og best practices. Vi har erfaring med de metoder, værktøjer og teknologier, som anvendes til digitalisering og automatisering i alle former for industrielle virksomheder.

Altid personlig rådgivning

Rådgivningen tager udgangspunkt i vores erfaring fra en række forskellige produktionsvirksomheder og vil altid være tilpasset jeres unikke situation og behov.

Unikt branchekendskab

Med erfaring fra både store og små produktionsvirksomheder, samt ordre- og serieproducerende internationale virksomheder forstår vi jeres udfordringer og hverdag.

Et lille team drevet af passion

Vi er et lille team, der brænder for at hjælpe vores samarbejdspartnere med at få mest muligt ud af deres tilgængelige ressourcer og gøre deres hverdag bedre.

Fleksible løsninger

Valget af Power Platformen gør, at enhver løsning kan tilpasses jeres eksisterende systemer og unikke behov alt imens I får sikkerheden ved en Microsoft-løsning.

Et simpelt samarbejde

Hos os får I et direkte samarbejde med én kontaktperson gennem hele forløbet. Det betyder hurtige svar på eventuelle spørgsmål og at I slipper for lange ventetider.

Høj kundetilfredshed

Vores engagerede og professionelle tilgang giver høj kundetilfredshed hos alle vores kunders interessenter og sikrer integrationen af løsningen i alle led.

Noget for produktionsvirksomheder

Vi gør dine beslutninger bedre

Vores digitaliseringsløsninger giver ikke blot færre fejl og færre manuelle indtastninger. De gør det også muligt at analysere og forstå data fra processerne, så I kan træffe jeres beslutninger på et bedre grundlag.

Se vores løsninger eller kontakt os for at høre hvad vi kan hjælpe jer med.

Baggrund

Vi har stået, hvor I står i dag

PowerUP er startet på baggrund af vores egne udfordringer med at finde løsninger, der kunne hjælpe med at skabe standarder og optimere støtteprocesserne i produktionsvirksomheder.

Vi er derfor unikt klædt på til at hjælpe jer, da jeres udfordringer også har været vores udfordringer.